B2B

Hvad kan vi gøre sammen?

Panini S.p.A. er verdens største producent af samleklistermærker og samlekort. Virksomheden leverer altid produkter af høj kvalitet baseret på et bredt udvalg af licenseret underholdning og sport.

Markedsføring 

En nøgle til Panini varemærkets succes har været introduktionen af klistermærker som et stærkt markedsføringsværktøj. Dette er sket takket være Paninis evne til individuel tilpasning af produkterne i forhold til behovene hos store producenter af legetøj, beklædning, fødevarer, drikkevarer, konfekture og brændstof samt store restauranter og massemedier.

Panini produkterne giver valgmuligheder såsom gaveartikler i pakken, gaveartikler uden på pakken, giveaways, loyalitetsprogram, indløsningskuponer, rabatkuponer, direktegevinster og meget mere.

 

Individuelt tilpassede produkter:

º Varemærkelogo på albummer og pakker 

º Unikt ekstramateriale med klistermærker og samlekort 

º Specialudviklede artikler (plakater, indlæg osv.)

En partner kan vælge, hvordan produktet skal bruges, blandt følgende muligheder:

º En garanteret præmie i forbindelse med hvert køb

º En tilfældig overraskelsespræmie  

º Selvbetalende præmie

Tilgængelige artikler:udstansede artikler, selvlysende artikler, formstansede materialer, popup-artikler, pullout-artikler, graveringer, hologrammer. Trykt på: papir, folie, glitter, pvc, vævede tekstiler

Reklame

Paninis vækstpolitik har bidraget til en forøgelse af distributionen, som er blevet den største i industrien med mere end 3 mio. salgssteder på verdensplan.

Panini klistermærke-/kortpakker og album har vist sig at være et ideelt reklame- og kommunikationsværktøj for samarbejdspartnere, som ønsker en bred kundekreds. 

Hvert album benyttes i ca. 10 uger og gemmes i lang tid. Vores albummer trykkes og sælges i mange tusind eksemplarer (200.000-1.200.000 eller flere). Vi tilbyder reklameplads ud- eller indvendigt på albummets omslag. Der findes ikke andre reklamepladser i albummet.

Det store udvalg af Panini produkter giver mulighed for flere forskellige reklamepladser.

Reklamepladser på standardprodukt :
Reklamepladser på individuelt tilpasset produkt:

Hvad kan Panini gøre for dig? 

º Vi kan skabe et originalt og eksklusivt reklameprojekt. Bruge materiale fra vores omfattende arkiv og ved hjælp af klistermærker, kort og spil genudgive en samling (selv i en forkortet udgave) til unikke reklameformål.

º Planlægge et fælles initiativ ved at tilknytte en af vores aktuelle samlinger, der findes i handelen, med specielle, skræddersyede gadgets, som kun fås sammen med dine produkter. 

º Vi kan også optimere brugen af dine egne markedsføringsprodukter. 

Kontakt os, hvis du er interesseret i et forretningssamarbejde med Panini, så vi kan tage en snak om et fremtidigt samarbejde: 

º Send en e-mail: promotion@paninigroup.com 

º Send en fax: +39-59-827431 

My Panini™ B2B 

Min Panini™ B2B giver mulighed for at skabe individuelt tilpassede produkter og realisere unikke reklameprojekter. Denne form for tjeneste er først og fremmest rettet mod virksomheder, som ønsker at bruge klistermærkerne, med eller uden album, som et markedsføringsværktøj under konferencer, arrangementer og møder.  

Klik her for flere oplysninger