Panini Passport

Vi er glade for, at du er ved registrere dig eller logge ind på Panini Collectibles Danmark hjemmesiden.

Inden du fortsætter, vil vi gerne oplyse dig om vores nye autentifikationssystem, så du kan få fuldt udbytte af det. Dine registreringsoplysninger gemmes på et centraliseret system (det såkaldte "Panini Passport"), som giver adgang til reserverede områder på Panini Collectibles Danmark hjemmesiden og til alle Panini koncernens øvrige hjemmesider, der fremgår af denne liste.

Systemet implementeres gradvist på alle Panini koncernens hjemmesider. På nuværende tidspunkt kan du med dine oplysninger kun logge ind på hjemmesider med Panini Passport ikonet.

Tak for din opmærksomhed og ... god fornøjelse!

Panini Team

Er du endnu ikke medlem?
Registrér dig

For at sikre opfyldelse af de strengeste datasikkerhedskrav nulstiller vi adgangskoderne på en række hjemmesider. Derfor kan du muligvis ikke logge ind på en af hjemmesiderne på listen. Klik i dette tilfælde venligst på "Har du glemt din adgangskode?" for at indstille en ny.

Følgende browsere understøttes:

  •  Internet Explorer 9 (eller nyere version)
  •  Mozilla Firefox 15 (eller nyere version)
  •  Google Chrome 16 (eller nyere version)
  •  Safari 5.1 (eller nyere version)
  •  Opera 12 (eller nyere version)

Vi beder dig venligst opdatere din browser eller, hvis dette ikke er muligt af hensyn til kompatibiliteten, at installere en ekstra browser og benytte den, når du besøger vores hjemmeside, samtidig med at du bevarer din tidligere browser. Du kan få flere oplysninger her: https://browser-update.org/update.html