LAD OS SÅ KOMME I GANG: SAMBARYTMEN, DER VIL SÆTTE SIG FAST I DIG

Panini S.p.A., som er verdens største internationale udgiver af samleprodukter med distribution i mere end 100 lande, og Fédération Internationale de Football Association (FIFA), som er fodboldforbundenes internationale organisation og arrangør af FIFA World Cup™, er stolte af at kunne meddele, at deres forretningssamarbejde er blevet udvidet til at omfatte hele 2014 FIFA World Cup Brazil™, som finder sted i Brasilien til sommer.

Panini S.p.A. har udgivet FIFA World Cup™ klistermærkealbummer siden 1970 og har fået enerettighederne af FIFA til at producere og sælge det officielle klistermærkealbum, samlekort og kortspil til turneringen.  Samlere i hele verden venter spændt på denne klistermærkesamling, som vil blive solgt i store oplag før og under 2014 FIFA World Cup Brazil™.

Peter Warsop, Panini koncernens leder for licensrettigheder, udtalte: "Som en del af FIFA's Licensprogram har Panini engageret sig i flere nye initiativer med det formål at give fodboldfans og samlere en forbedret oplevelse gennem øget kreativitet, innovation, enestående kvalitet og engagement i fansene.  Hos Panini er vi meget stolte af at være en del af et sådant program og er sikre på, at 2014 ikke blot bliver året, hvor verdens hurtigst sælgende samleprogram bliver introduceret, men også et år, som bliver et bidrag til større engagement og interesse hos fansene af verdens mest spændende sportsbegivenhed." 

Panini vil lancere klistermærkealbummer med samlekort over hele verden med unikt støtteprogram til markedsføring, som skaber stor begejstring for at samle og bytte blandt både unge og gamle samlere.  Ud over produkterne, der sælges i detailhandelen generelt, udvikles både online og digitale oplevelser for at støtte og forbedre samlerens oplevelser.

Ud over samarbejdet vedrørende samleprodukterne styrker FIFA og Panini deres relation ved at skabe et selektivt udvalgt af varer baseret på Paninis 44 år lange engagement i FIFA World Cup™. Billeder af de tolv Panini FIFA World Cup™ albummer vil blive trykt på tøj, skriveredskaber, skoleudstyr og gaver for at give et historisk perspektiv og en retro-oplevelse.

____________________________________________________________________________________________________________________________


Om Panini S.p.A.

Panini koncernen blev skabt i Modena, Italien, for mere end 50 år siden, og er med datterselskaber i Europa, Latinamerika og Nordamerika et førende globalt brand inden for branchen for samleprodukter.  Panini er også en ledende multinational udgiver af tegneserier, børnemagasiner og Manga.

 

Om FIFA

Fédération Internationale de Football Association er fodboldforbundenes internationale organisation med 209 fodboldforbund fordelt på seks hovedsammenslutninger. FIFAs hovedkvarter ligger i Zürich, Schweiz, og FIFA har til opgave at udvikle fodboldspillet på alle niveauer, at bringe fodbold ud til hele verden gennem konkurrencer såsom FIFA World Cup™, og at bruge fodboldens magt og popularitet til at skabe en bedre fremtid for de underpriviligerede. For spillet. For verden.

 

For yderligere oplysninger:

Panini S.p.A. – Viale Emilio Po 380 – IT-41126 Modena – Italien
Tlf:         +39 059 382.111
Fax:         +39 059 382.363

Internet:  www.paninigroup.com
E-mail:  info@paninigroup.com